Birleşik Arap Emirlikleri-Dubai Vizesi

Sadece pasaport ve resim taraması ile hiçbir evrak istemeden ve herhangi bir havayolu ile uçma zorunluluğunuz olmaksızın Dubai vizenizi 1 Günde alabilmekteyiz.

ÖNEMLİ UYARILAR

1-  LACİVERT (Normal) Pasaportlara vize uygulanmaktadır. 
2-  YEŞİL (Hususi)  GRİ  (Hizmet) ve  KIRMIZI  (Diplomatik) pasaportlardan vize
      istenmemektedir.!!!  
      Birleşik Arap Emirlikleri vizesi  aşağıdaki  durumlarda  alınabilmektedir.!!

----  Konsolosluktan :Sedece  Ticari  görüşmeler yapmak için  bu  ülkeye  gidecek 
        olan  yolculara  vize vermektedir. Acentalar aracı olarak kabul edilmemekte 
        ve  başvurular  şahsen yapılmaktadır.            
                                                --------------------------------------------
----  Vizelerini kendileri alacak olan yolcular  aşağıda belirtilen notları dikkate almalıdırlar

   a- Birleşik Arap Emirlikleri'nde görüşme yapılacak  şirkete Pasaport  fotokopilerinizin 
        mail  yoluyla gönderilmesi durumunda  Birleşik Arap Emirlikleri'ndeki  şirket
        sizin adınıza  yetkili   makamlara başvurarak vizenizi alabilir.
   b- Birleşik Arap Emirlikleri'nde kalacağınız 5 * otellere  Pasaport  fotokopilerinizin
        mail yada fax  yoluyla gönderilmesi durumunda sizin  adınıza  Yetkili makamlara
        başvurarak vizenizi  alabilmektedirler                                                    
                                               --------------------------------------------
-----  Bunun dışında ise THY -Türk Hava Yolları  ve Birleşik Arap Emirliklerinin   havayolu olan
         Emirates Havayolları ile uçmanız durumund www.vizetur.com sizin için vize işlemlerinizi yapmaktadır.
         Bunun işlem için gerekli evraklar ise:

    a-  Arkası  beyaz fonlu  2 Adet  vesikalık resim
    b-  Antetli kağıda yazılmış gidiş tarihini ve sebebini  belirten vize talep dilekçesi
    c-  İş evraklarınız.(Vergi levhası-İmza sirküleri-Faaliyet belgesi-Sicil gazetesi )
    d - Emirates Havayollarından  yapılmış bilet rezervasyon numarası yada
          bilet  fotokopisi
    e- SSK işe giriş bildirgesi  (Çalışan kişilerden istenmektedir)
    f- Öğrenci Belgesi  (Okuyan çocuklardan istenmektedir.)
    g- Evlenme Cüzdanı fotokopisi (Ev hanımı olup  çalışmayan bayanlardan istenmektedir)
    h- Geçerlilik süresi seyahatin bitiş  tarihinden itibaren  6 Ay olan  Pasaport'un:
       -- 1-2 ve 3. sayfa (Meslek bilgisinin ve resimin olduğu sayfa)
       -- Son geçerlilik tarihini  gösteren  4.sayfa yada var ise  tarihi uzatılmış diğer sayfalar 
       -- Var ise çocukların kayıtlı olduğu  5. sayfa ve
       -- 60. Kimlik bilgilerinin olduğu  son sayfa'sının    RENKLİ  FOTOKOPİLERİ 

 

Not: Emeklilerden--Ev hanımlarından ve Çalışmayanlar dan  ikametgah senedi istenmektedir.!!